Let op: ivm Hemelvaartsdag zijn wij op donderdag 13 mei gesloten. Deze dag wordt niet meegerekend als werkdag in de levertijd.

Over Giftdeals

Begin 2021 is Giftdeals ontstaan vanuit het bedrijf Tshirtdeal.nl. Tshirtdeal is een textieldrukkerij dat al ruim 10 jaar actief is. In de loop der jaren kregen wij steeds meer vraag naar verschillende gifts in de vorm van onder andere giftboxen en ballonnen. Begin dit jaar is er besloten om op de vraag in te gaan en zijn wij met deze nieuwe tak begonnen binnen Tshirtdeal. Bij Giftdeals kan je terecht voor de leukste gifts voor allerlei verschillende gelegenheden. Stel zelf je eigen cadeau samen en verras iemand met een origineel cadeau!  

Giftboxen

Voor allerlei verschillende gelegenheden hebben wij de leukste giftboxen voor mannen, vrouwen, kinderen en baby's! Bij Giftdeals kan je helemaal zelf je eigen giftbox samenstellen. Zo kan je de leukste gifts kiezen die passen bij de persoon voor wie het cadeau is. Er is een ruime keuze aan gifts om je giftbox mee te vullen. Kies uit leuke slabbetjes, knuffels, handdoeken, mokken en nog veel meer! Sommige gifts kan je ook nog eens zelf personaliseren met een leuke tekst en/of afbeelding. 

Naast dat je zelf je eigen giftbox kan samenstellen hebben wij ook standaard giftboxen per gelegenheid. Als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor hem of haar dan zijn de standaard giftboxen het perfecte cadeau! Zo hebben wij onder andere standaard giftboxen voor een Verjaardag, Valentijn, Moederdag, Vaderdag en nog veel meer! 

Ballonnen 

Als je aan Giftdeals denkt kunnen ballonnen natuurlijk niet ontbreken! Wij hebben een ruim assortiment aan ballonnen om te versturen. Onze helium ballonnen zijn ideaal om iemand echt te verrassen. Je kan je eigen helium ballon ontwerpen in allerlei verschillende vormen, zoals een hart of een ster. Ontwerp je helium ballon met foto of een leuke tekst naar keuze en verstuur! Daarnaast hebben wij ook leuke standaard helium ballonnen met een leuke opdruk per gelegenheid! Wens iemand bijvoorbeeld beterschap met een vrolijke helium ballon met tekst. Om iemand echt te verrassen kan je ook een ballon vullen met een leuke gift. Je kan zelf een gift kiezen voor in een ballon, maar wij hebben ook al leuke samenstellingen voor je gemaakt. Erg leuk om een gevulde cadeau ballon te geven voor bijvoorbeeld een geboorte van een baby of bij een huwelijk!

Gevuld blikkie

Een blikkie gevuld met snoepgoed of een leuke gift! Hoe leuk is dat? Wij hebben verschillende maten blikkies die je zelf kan vullen. Je kan het vullen met lekkere snoepjes, zoals winegums, dropjes en snoep hartjes. Daarnaast kan je ook een blikkie vullen met een leuke gift voor bijvoorbeeld een Verjaardag. Kies bijvoorbeeld voor een schattige Happy Horse knuffel of een grappig slabbetje voor in een blik. Jij bepaalt zelf wat er in het gevulde blikkie komt. Zo kan je gepaste gifts en snoepgoed kiezen voor de persoon voor wie het cadeau is! Stel nu samen en geef een gevuld blikkie cadeau!