Let op: Door drukte bij Post NL kan het zijn dat de verzending van je pakket langer duurt dan de gebruikelijke 1 werkdag. Hier hebben wij geen invloed op.
Vrijdag 3 dec. zijn wij gesloten i.v.m. een uitje. Deze dag wordt niet meegerekend als werkdag. Houd hier dus rekening mee bij de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629

Duo armbanden

Op zoek naar een cadeau voor een stel?

Ga dan voor onze duo armbanden en laat gratis graveren! Wij hebben verschillende duo armbanden voor je klaar staan. Super leuk om te geven aan een stelletje als cadeau. Maar je kan er ook één aan je vriend of vriendin geven en de andere voor jezelf houden. Zo ben je echt aan elkaar verbonden. Laat graveren met een tekst of symbool naar keuze en geef cadeau! Bij een duo armband profiteer je ook nog eens van een super scherpe prijs ten opzichte van een losse armband!

Verras iemand met een gegraveerde duo armband!

Geef een losse armband

Ben jij op zoek naar een cadeau voor één persoon? Ga dan voor een losse armband. De losse armbanden zijn te verkrijgen in dezelfde soorten als de duo armbanden. Ook deze armbanden kan je gratis laten graveren met een tekst of symbool naar keuze!

Ga bijvoorbeeld voor een gegraveerde leren armband of een gegraveerde siliconen armband. Deze losse armbanden zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Daarnaast kan je ook nog kiezen uit verschillende kleuren platen waar de gravering op komt. Zo kan je dus helemaal zelf je gewenste armband samen stellen met je gewenste kleuren!

Op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid?
Bekijk dan onze gifts per gelegenheid en verras iemand met een cadeau!

Heb je vragen of wil je meer informatie over een armband of een andere gift? 
Stuur ons dan gerust een mailtje of bel ons op   0180-721629