De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00
Giftdeals

Ballon met tekst

Maak je eigen helium ballon met tekst!

Ballonnen zijn super leuk om te geven voor verschillende gelegenheden! Wij hebben een hart ballon tekst, ster ballon tekst en ronde ballon tekst die je kan personaliseren met een tekst naar keuze. De hart ballon met tekst is bijvoorbeeld leuk voor Valentijnsdag. Of ga voor de ster ballon met eigen tekst voor een verjaaardag of om iemand beterschap te wensen. Je kan helemaal zelf bepalen welke tekst er op de ballon komt. Ga voor een naam, boodschap of oneliner en bestel snel in je gewenste kleur! Voeg je eigen tekst toe en laat een ballon versturen!

Start met personaliseren en bestel een ballon met eigen tekst!

Ballonnen voor verschillende gelegenheden!

Wij hebben nog veel meer dan alleen een ballon met tekst!

Een ballon eigen tekst is natuurlijk super leuk. Maar ben jij op zoek naar iets anders? Dan hebben wij ook standaard ballonnen voor verschillende gelegenheden. Wat dacht je van onze verjaardag ballonnen. Met de happy birthday ballon maak je het feestje echt compleet voor een verjaardag. Of verras je moeder op Moederdag met een Happy Mother's Day ballon. Liever zelf een ballon ontwerpen? Dan kan je natuurlijk ook één van de bovenstaande ballonnen geven voor een bepaalde gelegenheid. Een ballon eigen tekst kan je namelijk altijd geven voor een speciale gelegenheid! Start met ontwerpen en ga een ballon met tekst bestellen!

Alle ballonnen versturen wij in een feestelijke verzenddoos. Wanneer je de doos open maakt zal de ballon er uit vliegen. Dit maakt het nog leuker om cadeau te geven! 

Naast ballonnen hebben wij nog veel meer leuke cadeaus! 
Bekijk hier onze cadeaus per gelegenheid!

Op zoek naar een ander origineel cadeau?
Geef dan een gegraveerde armband met naam als cadeau!

Vragen over dit item? Neem gerust contact op met onze support afdeling
Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629