De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00
Giftdeals

Rugzak met naam

Een rugzak met naam of een andere tekst naar keuze!

Bij giftdeals kan je nu ook terecht voor een gepersonaliseerde rugzak. Ga voor een rugzak met naam, rugzak met tekst of een rugzak met logo. Een gepersonaliseerd rugzakje is super leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag. Maar je kan natuurlijk ook een rugzakje met naam bestellen voor je eigen kind. Ga voor een kinder rugzak met naam, normale rugzak met naam of een gymbag. Ontwerp met een tekst of logo naar keuze en bestel!

Bekijk het aanbod en bestel je eigen gepersonaliseerde rugzak!

Gepersonaliseerde rugzak

Geef een gepersonaliseerd rugzakje cadeau!

De rugzakken zijn een super leuk en origineel cadeau. Al helemaal omdat je ze kan personaliseren. Ga bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde rugzak met tekst of voeg een leuke foto toe. Voor de kleine kids is het kinder rugzakje met naam geborduurd super leuk. Zo gaan ze in stijl op pad. Daarnaast is de rugzak met naam met de inhoud van 18 liter handig om mee te nemen naar school. Personaliseer een rugzak met een tekst, logo of afbeelding en geef cadeau. Leuk als verjaardagscadeau, maar ook voor andere gelegenheden of gewoon zomaar!

Wil je liever wat anders dan een rugzak?
Bekijk dan al onze tassen!

Op zoek naar een ander origineel cadeau?
Geef eens een ballon met tekst of een armband met naam cadeau!

Vragen over een rugzak? Neem gerust contact op met onze support afdeling
Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629