De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00
Giftdeals

Pasjeshouders

Op zoek naar een handige manier voor het opbergen van al je pasjes? 

Dan zijn onze pasjeshouders de oplossing. Maak jouw unieke kaarthouder door een tekst of logo toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan je naam of een pakkende tekst. Onze pasjeshouders zijn er in verschillende soorten en kleuren. Zo ontwerp je jouw pasjeshouder heren of pasjeshouder dames naar eigen wens. De creditcardhouders zijn ook leuk om cadeau te geven! Binnenkort een verjaardag of een andere gelegenheid? Dan is dit een uniek cadeau. 

Start met personaliseren en bestel snel!

Uitschuifbaar pasjeshouder

Ben je op zoek naar een kaarthouder die ook uitschuifbaar is? Ook deze kun je bij ons personaliseren. Kijk eens bij onze uitschuifbare metalen pasjeshouder of de leren uitschuifbare pasjeshouder! Deze kaarthouders zijn te kiezen in diverse kleuren. Door je favoriete kleur te kiezen en een logo of een eigen bedachte tekst toe te voegen, maak je de houder uniek en geheel naar jouw wens.

Ben je op zoek naar een ander cadeau voor een bepaalde gelegenheid? Ken je bijvoorbeeld iemand die geslaagd is? Kijk dan bij de geslaagd cadeaus! Of geef een persoonlijk verjaardag cadeau voor de jarige.

Heb je vragen over een metalen pasjeshouder of iets anders?
Stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op via: 0180-721629