De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00
Giftdeals

Houten city maps met tekst!

Geef een houten city map cadeau!

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? Ga dan voor een houten citymap! Iedereen heeft wel een speciale locatie waar je waarde aan hecht. De plek waar je geboren bent, waar je woont of waar je je geliefde hebt ontmoet. Allemaal bijzondere locaties die super leuk zijn om weer te geven in houten stadskaarten. Wij hebben diverse soorten city maps die wij kunnen laseren met jouw gewenste locatie en een tekst naar keuze! Laat bijvoorbeeld een houten kaart laseren met de naam van de stad, je geliefde of een lieve tekst. Super leuk om cadeau te geven voor een Verjaardag, Valentijnsdag, housewarming en allerlei andere gelegenheden! Of bestel voor jezelf een houten city map met een bijzondere locatie!

Voor welke city map ga jij? Start met personaliseren en bestel!

Houten stadskaarten

Bestel je houten stadskaarten nu ook bij Giftdeals!

Voeg een speciale locatie toe en laat laseren in je gewenste afmeting. Je kan de houten stadskaarten in huis als decoratie neerzetten. Maar je kan natuurlijk ook een houten citymap cadeau geven. Geef bijvoorbeeld bij een housewarming een citymap met de locatie van het nieuwe huis. Of verras je geliefde op Valentijnsdag met een houten stadskaart van de locatie waar jullie elkaar hebben ontmoet of misschien wel getrouwd. Elke locatie is mogelijk om laseren in een houten kaart. Om het helemaal af te maken kan je nog een eigen tekst toevoegen!

Toch liever een ander cadeau?
Bekijk dan onze cadeaus per gelegenheid!

Of geef een helium ballon met tekst cadeau!

Vragen over houten citymaps of iets anders? Neem gerust contact op met onze support afdeling!
Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629