Even geen geld? Betaal nu ook met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00
Giftdeals

Zonnebril met tekst

Een unieke zonnebril met tekst cadeau geven. Dat is toch een super leuk cadeau?!

Wil je een persoonlijk en zomers cadeau geven? Zoek niet verder en bekijk dan eens onze zonnebrillen. Geef de zonnebril een unieke touch door hem te laten graveren met tekst. Denk bijvoorbeeld aan een naam of datum. De zonnebril is beschikbaar in meerdere kleurcombinaties. Kies jouw favoriete kleur, bedenk een passende tekst en je hebt een heel persoonlijk cadeau om te geven!

Bestel nu snel de zonnebril met 1 pootje gratis gegraveerd!

Zonnebrillen laten graveren

Binnenkort een jarige? Geef een gegraveerde zonnebril met tekst cadeau. Bekijk eens de houten zonnebril en start snel met ontwerpen. Het eerste pootje gegraveerd met tekst is gratis. Wil je ook het andere pootje graveren? Dit is tegen een meerprijs natuurlijk ook mogelijk. Liever een ander cadeau geven? Kijk dan eens bij de verjaardag cadeaus en bestel!

De zonnebril is ook heel handig om te hebben tijdens een feestje in de tuin of een festival. Met het mooie weer mag dit item zeker niet ontbreken. Bestel voor elke feestganger een gepersonaliseerde zonnebril met tekst. Zo heeft iedereen een eigen bril met gravering. Hoe tof is dat?! Maak de outfits compleet door een t-shirts te bedrukken met tekst of ontwerp!

Ben je nog op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Dan is deze bril een uniek cadeau. Laat de zonnebril graveren met je (bedrijfs)naam en geef zo je visitekaartje af.

Vragen over de zonnebril graveren of wat anders? Neem gerust contact op met onze support afdeling!
Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629.