Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00
Giftdeals

Broodtrommel met naam

Wil jij een leuke broodtrommel personaliseren? Zoek dan niet verder!

Ontwerp bijvoorbeeld een toffe eigen broodtrommel met naam! Zo wordt een lunchbox ook erg leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag! Gaat jouw kind binnenkort naar school of ga je zelf naar het werk? Bestel dan snel een super leuke brooddoos met tekst! Een broodtrommel is natuurlijk ook erg handig voor een dagje weg. Zo kun je je etenswaren goed bewaren en raak je niks kwijt.

Kies jouw favoriet uit en begin met ontwerpen van de broodtrommel!

Ontwerp je eigen broodtrommel

Hoe tof is het om een eigen broodtrommel met naam te hebben. Zo kun je hem nooit meer kwijt raken. Ga voor een lunch box met naam, tekst of een mooi ontwerp en bestel gemakkelijk online. Heb jij al een ontwerp in gedachten? Bestel onze broodtrommels met tekst al vanaf 1 stuk. 

Brooddozen zijn natuurlijk te gebruiken voor allerlei gelegenheden. Zo is hij handig voor naar school, kantoor of neem je lunch mee tijdens een uitje. Maak een keuze uit onze verschillende broodtrommels. Ga bijvoorbeeld voor de siliconen broodtrommel met naam gegraveerd. Ben je ook op zoek naar een bijpassende mok? Laat dan een van onze mokken bedrukken met je eigen ontwerp. Om alles te kunnen dragen is een tas natuurlijk ook erg handig. Neem een kijkje tussen onze tassen ontwerpen en bedrukken en ga aan de slag!

Heb je vragen over een broodtrommel of iets anders? Neem gerust contact op met onze support afdeling!
Stuur een mailtje of bel ons op 0180-721629.