Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00
Giftdeals

Onderbroek bedrukken

Laat een onderbroek bedrukken met je eigen ontwerp!

Laat een dames onderbroek bedrukken of mannen onderbroek bedrukken met je eigen ontwerp! Je kan een onderbroek laten bedrukken met een tekst, logo of afbeelding naar keuze. Wij bedrukken het ondergoed all over dus er is niks te gek! Ga bijvoorbeeld voor bedrukte onderbroeken met foto.  Alle onderbroeken maken wij bij Tshirtdeal zelf op maat. De bedrukte onderbroeken zijn super leuk om te geven als cadeau aan je vriend of vriendin, maar ook gewoon voor jezelf! 

Kies een heren onderbroek of dames onderbroek en start met het personaliseren van je eigen ondergoed!

Onderbroek met foto

Een onderbroek met foto is super leuk om als cadeau te geven!

Wil jij een grappige onderbroek bedrukken? Laat dan een dames of mannen onderbroek bedrukken met foto! Wij maken gebruik van all over bedrukking bij het ondergoed. Dit houdt in dat je op de band en naden na de gehele onderbroek kan bedrukken met je eigen ontwerp. Zo kan je helemaal zelf naar wens een onderbroek laten bedrukken! Een onderbroek bedrukken heren of dames kan al vanaf 1 stuk! Zo kan je het super leuk als cadeau geven! Op zoek naar een grappig cadeau voor een vriend? Laat dan een onderbroek bedrukken heren met een geniaal ontwerpen en geef cadeau!

Naast ondergoed hebben wij nog veel meer andere leuke cadeaus met eigen foto! Wat dacht je van onze mini me knuffel kussens. Op de knuffel kussens kan je ook een eigen foto toevoegen. Zo geef je in plaats van een onderbroek met foto een knuffel met foto. De I Love You mini me knuffel kussen man of I Love You mini me knuffel kussen vrouw zijn super leuk om te geven aan je vriend of vriendin. Voeg een eigen foto toe en je hebt een super leuk cadeau!

Vragen over een item? Neem gerust contact op met onze support afdeling
Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629