De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00
Giftdeals

Babymuts bedrukken

Ontwerp je eigen schattige babymutsje met tekst en geef cadeau!

Dit is toch wel één van de liefste babyproducten! Alle mutsjes kan je zelf personaliseren door te kiezen voor een babymutsje met naam geborduurd of door de datum op een babymuts bedrukken. Erg leuk als je op zoek bent naar een uniek kraam cadeau! De babymutsen zijn perfect voor een gender reveal party of babyshower! Verstuur je babymuts direct naar de ontvanger of geef het zelf als cadeau.

Ontwerp en geef een babymutsje met naam geborduurd cadeau of laat meerdere babymutsjes bedrukken!

Babymuts met tekst 

Geef een zelf ontworpen babymuts met tekst als kraam cadeau!

Een babymutsje met naam geborduurd of een babymuts bedrukken, dat is toch een superleuk cadeau om te geven! Kies voor een babymuts met tekst of bijvoorbeeld een babymutsje met naam geborduurd. Meerdere babymutsjes bedrukken? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Combineer een babymuts met meerdere baby gifts en verstuur naar de ontvanger of geef het zelf als cadeau! Voeg bijvoorbeeld een leuk geborduurd slabbetje en romper met bedrukking toe en je hebt een unieke kraam cadeau!

Voor een geboorte hebben wij ook de leukste gifts voor je samengesteld! Bekijk hier al onze geboorte cadeaus en geef cadeau!

Vragen over een babymutsje met tekst of iets anders? Neem gerust contact op met onze support afdeling! 
Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629