De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00
Giftdeals

Gevulde ballon cadeau versturen 

Een feestelijk en schattige ballon gevuld met een leuke gift!

Wil je iemand op een originele manier verassen met een leuke gift? Kies dan voor een gevulde cadeau ballon of geef een helium ballon cadeau! Voor verschillende gelegenheden hebben wij een ballon gevuld met een schattige knuffel. Erg leuk om te geven voor bijvoorbeeld een geboorte! Wil je een gevulde ballon bestellen? Wij zorgen ervoor dat de ballon leuk versierd zal worden met o.a. kleine ballonnen en feestelijke linten! Geef dit originele gevulde ballon cadeau en bezorg iemand een glimlach op het gezicht!

Bekijk al onze originele gevulde cadeau ballonnen!

Geef een origineel cadeau!

Een gevulde ballon cadeau bestellen of een ballon cadeau versturen, kan voor bijna elke gelegenheid!

Je kunt een ballon cadeau sturen voor de geboorte van een baby bijvoorbeeld of een gevulde ballon met een leuke Happy Horse knuffel. Deze borduren wij gratis voor je met bijvoorbeeld de naam of geboortedatum van de baby. Een gevulde ballon bestellen is ook superleuk voor een surprise party of kraamfeest. 

Binnenkort een jarige en wil je diegene een ballon cadeau sturen? Verras diegene dan met een verjaardag ballon cadeau. Je kunt een helium ballon cadeau versturen met een tekst naar keuze. Zo maak je van de helium ballon een persoonlijk cadeau. Naar wie ga jij een ballon versturen?!

Ben je op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid? Zoek dan naar cadeaus per gelegenheid naar de leukste gifts! Liever een andere ballon cadeau versturen? Bekijk dan eens al onze andere helium ballonnen.

Vragen over een gevulde ballon sturen of iets anders? Neem gerust contact op met onze support afdeling! 
Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629