De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.

Onze cadeaus

Wij hebben een ruim aanbod aan cadeaus waarmee je echt iemand kan verrassen! 

Denk aan ballonnen, blikjes en nog veel meer cadeaus voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor elke gelegenheid hebben wij wel toepasselijke cadeaus voor je klaar staan! In ons assortiment hebben wij cadeaus met een standaard ontwerp, maar je kan ook zelf je cadeau personaliseren met een afbeelding of tekst. Zo kan je onder andere je eigen tekst op een ballon laten bedrukken en een snoepblik cadeau geven met een leuke foto! De cadeaus versturen wij een in een mooie cadeauverpakking op naar de ontvanger. Om je cadeau af te maken kan je ook nog een leuk kaartje toevoegen met een boodschap. Wie verras jij met een origineel cadeau?

Klik op je gewenste cadeau en kom meer te weten over het aanbod!

Ballonnen Blikkies Cadeaus voor hem Cadeaus voor haar Cadeaus voor kinderen

Ballonnen

Voor elke gelegenheid hebben wij wel leuke ballonnen in ons assortiment. Zo hebben wij helium ballonnen en gevulde cadeau ballonnen die wij direct naar de ontvanger kunnen versturen. Je kan ook zelf je eigen ballon ontwerpen met je eigen tekst. De helium ballonnen hebben een zweefgarantie van minimaal 5 dagen! Voor welke gelegenheid ben jij op zoek naar een ballon? Bekijk per gelegenheid het assortiment en bestel je favoriete ballon!

Verjaardag ballonnen, geboorte ballonnen, beterschap ballonnen, Valentijn ballonnen, Vaderdag en Moederdag ballonnengeslaagd ballonnen, eigen ballon ontwerpen!

Blikkies

Wij hebben een ruim assortiment met gevulde blikken! Kies uit snoepblikken of een blik gevuld een knuffelbeertje of een Happy Horse tuttle. Het is allemaal mogelijk. Bij de snoepblikken kan je kiezen uit verschillende snoepjes als vulling. De Happy Horse tuttle kan je gratis laten borduren met de naam of geboortedatum van de baby. Zo scoor je een super leuk cadeau! Klik op de gelegenheid waarvoor jij een gevuld blikkie zoekt en bekijk het aanbod per gelegenheid!

Verjaardag blikken, geboorte blikken, beterschap blikken, Valentijn blikken, Vaderdag en Moederdag blikken,geslaagd blikken, bedankt blikken!

Cadeaus voor hem

Voor heren hebben wij super leuke cadeaus klaar staan die je ook nog eens kan personaliseren! Zoek je een cadeau voor een man die een ster is in de keuken? Dan hebben wij leuke schorten en sloven. Daarnaast hebben wij ook nog handdoeken, mokken, mutsen, petten en nog veel meer items die je cadeau kan geven aan een man! 

Wil je alles zien? Bekijk dan hier alle cadeaus voor hem!

Cadeaus voor haar

Ook voor vrouwen cadeaus moet je bij Giftdeals zijn! Denk aan een leuke mok met je eigen foto's er op voor een echte theeleut of een handige boodschappen tas. Alles is mogelijk! Voor de koude dagen kan je ook een geborduurde muts cadeau geven. Binnenkort komen er zelfs armbanden verkrijgbaar! Genoeg keuze dus om een leuk cadeau voor een vrouw uit te zoeken!

Meer weten? Lees dan hier over alle cadeaus voor haar!

Cadeaus voor kinderen

Geef een gepersonaliseerd kindercadeau! In ons aanbod zijn verschillende items geschikt als cadeau voor kinderen. Zo kan je kiezen uit kinderbestek, petjes, Happy Horse knuffels, baby items en nog veel meer. Om het uniek te maken kan je het personaliseren met de naam van het kind, de geboortedatum van het kind of een andere leuke tekst. Sommige kindercadeaus kan je zelfs personaliseren met een foto naar keuze! Zo geef je echt een uniek kindercadeau!

Lees hier meer over de cadeaus voor kinderen!