Even geen geld? Betaal nu ook met Riverty!

Cadeau versturen

Bij Giftdeals worden alle cadeaus verstuurd in een feestelijke verzenddoos!

Per cadeau hebben wij leuke verzenddozen waar je cadeau in verzonden zal worden. Dit maakt je cadeau nog leuker om te ontvangen! Van kinderbestek tot aan een grote gevulde ballon. Alles wordt verzonden in een gepaste en mooie verzenddoos. Het geven van een cadeau is al super leuk, maar door het te geven in een verzenddoos maak je het helemaal af! Ben jij benieuwd welke cadeaus er in welke doos worden verzonden? Bekijk dan hieronder al onze verzenddozen met de cadeaus die er in verzonden worden!


Helium ballon versturen

Bij een feestelijke ballon hoort een feestelijke verzenddoos en zo ook bij onze helium ballonnen. Alle helium ballon worden verzonden in de onderstaande doos. Deze verzenddoos kan je openen door de rits open te trekken. Wanneer je dit doet zal de ballon omhoog vliegen. Dit zorgt voor een extra verassingseffect! Of het nou gaat om een verjaardag ballon, beterschap ballon of geboorte ballon. Je helium ballon valt altijd in de smaak als het wordt afgeleverd in deze verzenddoos! Wil jij het feest compleet maken? Kies dan een leuke ballon en wij verzenden het in deze feestelijke verzenddoos!

Gevulde cadeau ballon versturen

Naast onze helium ballonnen hebben wij natuurlijk ook nog de gevulde cadeau ballonnen. De enorme ballonnen zijn gevuld met een leuke knuffel en kunnen ook per post worden verzonden. Het ontwerp is hetzelfde als de verzenddoos van de helium ballonnen, alleen deze verzenddoos is veel groter! Bij het krijgen van deze doos zal je versteld staan van hoe groot het is! De ontvanger zal hierdoor alleen nog maar nieuwsgieriger worden. Wil jij uitpakken met je cadeau? Ga dan voor een gevulde cadeau ballon dat wordt verzonden in deze enorme verzenddoos!

Gevuld blikkie versturen

Wil jij een gevuld blikkie versturen? Dan gebeurd dat in een mooie vierkante verzenddoos! Zowel de snoepblikken als de gevulde blikken met een knuffelbeertje zullen worden verzonden in de onderstaande verzenddoos. Super leuk om je cadeau in te versturen! Op het doosje staat de tekst 'Maak bliksem snel open'! Hiermee geef je dus een stiekeme hint naar het leuke cadeau wat er in zit, zonder dat hij of zij het door zal hebben! De doos open je door het ritsje er af te trekken. Je maakt dit cadeau dus ook nog op een leuke manier open! Wie ga jij verassen met een gevuld blikkie in deze vierkante verzenddoos?

Overige cadeaus versturen

Heb jij gekozen voor een ander cadeau dan een blik of ballon? Dan zal je cadeau worden verzonden in de onderstaande verzenddoos! Denk hierbij aan textiel, handdoeken, mutsen, petten en nog veel meer andere leuke cadeaus. Ook als je verschillende cadeaus wilt combineren zal het waarschijnlijk in deze doos worden verzonden. Dit is echter wel afhankelijk van de grootte van het cadeau! In vergelijking met de andere verzenddozen maak je deze doos open door hem mooi open te klappen. Zo blijft het tot het laatste moment spannend welk cadeau er in deze verzenddoos zit! Kies je gewenste cadeau en wellicht wordt je cadeau wel in deze mooie doos verzonden!


Het kan voorkomen dat je bestelde cadeau worden verstuurd in een andere verzenddoos.
Dit is afhankelijk van de grootte en eventuele combinaties van je verschillende cadeaus!