De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00
Giftdeals

Beterschap cadeau

Wil jij iemand op een originele manier beterschap wensen? Geef dan een beterschap cadeau!

Met een beterschap cadeau van Giftdeals bezorg je een ziek persoon gegarandeerd een lach op het gezicht in moeilijke tijden. Wij hebben al verschillende beterschap cadeau gifts voor je samengesteld om iemand beterschap te wensen. Je kan verschillende cadeau beterschap ook zelf personaliseren met een lieve tekst of afbeelding. Wij hebben ballonnen, gevulde blikkies en nog veel meer! 

Bekijk alle gifts en geef iemand een beterschap kado!

Wie vrolijk jij op?

Bezorg iemand een lach op het gezicht met het geven van een beterschap kado!

Voor elke gelegenheid hebben wij wel leuke gifts om iemand vrolijk te maken. Je kunt ook iemand met een cadeau beterschap wensen. Zo bezorg je iemand in moeilijke tijden alsnog een glimlach op zijn of haar gezicht met een beterschap cadeau! Ken jij iemand die een steuntje nodig heeft? Bestel het beterschap kado dan snel!

Ook voor andere gelegenheden hebben wij gifts voor je klaarstaan. Wens iemand succes met een succes giftbedank iemand met een bedankt gift of bekijk alle gifts per gelegenheid!
Of bekijk al onze ballonnen die je direct kan versturen naar een ontvanger!

Heb je vragen over een cadeau beterschap of een andere gift?
Neem dan telefonisch contact met ons op via 0180-721629