Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!

Geslaagd blikken

Een geslaagd blik valt altijd in de smaak!

Slagen is een bijzonder moment dat natuurlijk gevierd moet worden. Maar wat voor cadeau moet je geven aan iemand die is geslaagd? Wij hebben het ideale cadeau, namelijk een geslaagd blik! De geslaagd blikken hebben een leuk ontwerp en kan je vullen met snoepgoed naar keuze. Zo valt je cadeau altijd in de smaak!

Snoepblik '2021 Graduation'Snoepblik 'Geslaagd' met eigen fotoSnoepblik 'Geslaagd, trots op jou'

Een lekker geslaagd cadeau

Wij hebben verschillende snoepblikken klaar staan die je kan geven aan iemand die is geslaagd. Alle snoepblikken kan je vullen met snoepgoed naar keuze. Zo kan je precies kiezen wat de geslaagde lekker vindt. Kies uit hartjes, winegums of dropjes en geef cadeau! Wij hebben geslaagd blikken met een standaard ontwerp en snoepblikken die je kan personaliseren met een eigen foto! Wat dacht je van het snoepblik 'Geslaagd' met eigen foto?! In het ontwerp dat om het blik komt kan je zelf een foto uploaden. Super leuk om een foto te kiezen van de persoon die is geslaagd. Liever een standaard ontwerp? Ga dan voor het snoepblik 'Geslaagd, trots op jou' of het snoepblik 'Graduation'! Deze snoepblikken hebben een feestelijk ontwerp dat speciaal is gemaakt voor iemand die is geslaagd! Kies je favoriete blik en geef een geslaagd blik cadeau!

Ook nog een boodschap toevoegen aan je geslaagd blik? Voeg dan bij het afrekenen een leuk kaartje toe. Op het kaartje kan je een leuke boodschap schrijven. Dit maakt je geslaagd cadeau helemaal af!

Wil jij alle geslaagd blikken zien?
Bekijk dan hier alle geslaagd blikken en kies je favoriet!