Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!

Valentijn blikken

Geef een schattig Valentijn blik aan je geliefde op Valentijnsdag!

Valentijnsdag is het moment om je geliefde te verrassen met een lief cadeau! Wij hebben super lieve gevulde blikkies klaar staan. De Valentijn blikken zijn gevuld met een schattig knuffelbeertje of snoepgoed naar keuze. Sommige blikken kan je ook nog eens zelf personaliseren met een eigen foto. Zo heb je gemakkelijk en snel een super lief Valentijnsdag cadeau voor je geliefde!

Schattig Valentijnsdag cadeau

Wil jij een schattig knuffelbeertje cadeau geven? Ga dan voor een Valentijn blik gevuld met knuffelbeerKies uit maar liefst 10 verschillende standaard ontwerpen met lieve en schattige designs. Naast de standaard ontwerpen kan je er ook voor kiezen om een blik te personaliseren met een foto. Ga bijvoorbeeld voor het blik 'Valentijn hartjes' met eigen foto en knuffelbeer of het blik 'Sweet love' met eigen foto en knuffelbeer. Super leuk om een foto van jou samen met je geliefde op het blik te laten bedrukken. Zo verras je je geliefde met een leuk gepersonaliseerd cadeau!

Blik Valentijn hartjes met eigen foto en knuffelbeertjeValentijn Blik gevuld met KnuffelbeertjeBlik Sweet love met eigen foto en knuffelbeertje

Liefde zit in een Valentijn snoepblik

Is jouw Valentijn een zoetekauw? Geef dan een snoepblik als Valentijnsdag cadeau! Je kan zelf het snoepgoed kiezen. Kies uit hartjes, dropjes of winegums als snoepvulling. Zo kan je precies kiezen wat je geliefde lekker vindt. Wil je laten weten dat je van iemand houdt? Geef dan het snoepblik 'Love you forever'! Ook het snoepblik 'Valentijn' neon letters is heeft een er leuk design met neon letters! Naast de standaard ontwerpen kan je er ook voor kiezen op een snoepblik te laten bedrukken met je eigen foto. Upload een foto van jou en je geliefde in het snoepblik 'Lovely Valentine' met eigen foto en je hebt een te gek cadeau! Maak je Valentijnsdag cadeau helemaal af door bij het afrekenen een schattig kaartje toe te voegen. Op dit kaartje kan je een eigen boodschap schrijven voor jou Valentijn!

Snoepblik Love You ForeverSnoepblik Lovely Valentine met eigen fotoSnoepblik Valentijn neon letters

Wil jij al onze Valentijn blikken zien?
Klik dan hier en bekijk alle Valentijn blikken!