De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00
Giftdeals

Flatstyle Happy Horse konijn

Wij hebben nu ook Flatstyle Rabbit Richies van Happy Horse!

De Happy Horse konijn richie is er nu ook een in flatstyel editie. Uiteraard kunnen deze Rabbit Richies niet ontbreken in ons assortiment aan Happy Horse knuffels! Omdat het flatstyle knuffels zijn kan je ze overal gemakkelijk naartoe meenemen, zonder dat het heel veel ruimte in beslag neemt. De Happy Horse konijnen zijn te verkrijgen in 4 hippe kleuren. Laat één oor gratis borduren met een naam of geboortedatum. Ga bijvoorbeeld voor een Happy Horse met naam en bestel voor je eigen kind. Je kan ze natuurlijk ook als kraamcadeau geven aan een ander! Voor welke kleur ga jij?

Voeg je eigen tekst toe en laat de Rabbit Richie Flatstyle borduren!

Happy Horse met naam

Naast de Rabbit Richie Flatstyle hebben wij nog veel meer leuke Happy Horse knuffels!

Je kan alle Happy Horse knuffels met naam borduren. Liever geen flatstyle? Ga dan voor een 28cm, 38cm of 58cm grote Happy Horse konijn! Of wat dacht je van een knuffeldoekje met naam geborduurd. Deze kan je al bestellen vanaf €12,95! Wil je het juist groter aanpakken? Dat kan met de Giant Rabbit Richie. Deze Happy Horse knuffels zijn zelfs 92cm groot! Daarnaast hebben we nog veel meer soorten knuffels. Bekijk hier het gehele assortiment aan Happy Horse knuffels en laat je favoriet borduren!

Heb je een vraag over de Happy Horse knuffel? Onze support medewerkers staan voor je klaar!
Stuur een mailtje of bel ons op 0180-721629