Even geen geld? Betaal nu ook met Riverty!

Eigen ballon ontwerpen

Je kan ook zelf je eigen ballon ontwerpen!

Naast onze standaard ballonnen voor allerlei verschillende gelegenheden kan je ook zelf je ballon ontwerpen. Dit kan natuurlijk ook voor een speciale gelegenheid zijn, zoals een huwelijk, verjaardag of als bedankje! Wat er op de ballon komt bepaal jij helemaal zelf! Kies uit een ster ballon, hart ballon of ronde ballon en ontwerp met je eigen tekst!

Helium ballon Ster met eigen tekstHelium ballon Hart met eigen tekstHelium ballon Rond met eigen tekst

Hart ballon met eigen tekst

Wat dacht je van een hart ballon met je eigen tekst?! Deze ballon is te verkrijgen in maar liefst 20 verschillende kleuren. Op de ballon kan je je eigen tekst schrijven. Ga voor een leuke oneliner, de naam van de ontvanger of een lieve boodschap. Voor de tekst kan je kiezen uit allerlei verschillende lettertypes. Zo kan je het zelf helemaal naar wens maken. Een hart ballon met eigen tekst is bijvoorbeeld super leuk om aan je geliefde te geven op Valentijnsdag, maar ook geschikt om aan je vader of moeder te geven op Vaderdag of Moederdag!

Gepersonaliseerde ster ballon

Ook een ster ballon met je eigen tekst is mogelijk! Deze vorm is erg geschikt om iemand beterschap te wensen of bij een geboorte van een baby. Zo kan je er voor kiezen om een lieve boodschap op de ballon te laten bedrukken voor een ziek persoon of de naam van de baby die net is geboren. Jij bepaalt het helemaal zelf. Daarnaast kan je ook ervoor kiezen om beide kanten van de ballon te bedrukken! Voor welke kleur ga jij? De ster ballon met eigen tekst is te verkrijgen in 19 verschillende kleuren!

Ronde ballon personaliseren met tekst

Als laatst hebben wij ook nog een ronde helium ballon die je zelf kan ontwerpen! Voor de bedrukking kan je kiezen uit de kleuren rood, wit en zwart. Wil je iemand bedanken of succes wensen? Dan is deze ballon super leuk om cadeau te geven. Natuurlijk kan je de ronde ballon met eigen tekst ook voor andere gelegenheden cadeau geven. Met maar liefst 24 verschillende kleuren heb je genoeg kleurkeuze! Ontwerp de ronde ballon in je favoriete kleur met een leuke tekst en verstuur direct naar de ontvanger in een verzenddoos!

Verzend je ballon met en kaartje

Om je eigen ontworpen ballon helemaal af te maken is het leuk om een kaartje toe te voegen bij het afrekenen. Voor welke gelegenheid je een ballon hebt ontworpen maakt niet uit. Wij hebben namelijk voor elke gelegenheid wel een geschikt kaartje. Op het kaartje kan je een extra boodschap toevoegen. 

Liever een andere helium ballon?
Bekijk dan hier het gehele aanbod aan helium ballonnen voor verschillende gelegenheden!